Felise - Kattenwoud

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Felise

Bewoners voor multi-adoptie

Felise behoorde toe aan een meneer die is overleden.
Felise is erg stressgevoelig en heeft slechte heupen. Soms heeft hij plasproblemen.
Dochter Judith zocht zich een hoedje naar een permanent plaatsje voor Felise. Dierenthuis werd benaderd, vooral omdat de overleden eigenaar van Felise daar donateur en groot fan van was: maar helaas! Voor Felise geen plaatsje aldaar.... Felise woont nu hier en.... hij vindt er helemaal niets aan. Hopen dat het tij snel keert en dat hij zijn verblijf in het Marga-huis gaat waarderen.

Update 31 oktober 2013:
Felise laat zich steeds vaker overtuigen van het feit dat voor het raam zitten, op tafel liggen of op het vloerkkleed 'verpozen' toch echt aangenamer is dan wegkruipen onder de bank! En dat zijn dan voor ons toch weer de 'genietmomentjes'.

update 7 nov 2013
Vanochtend vroeg begon de dag buitengewoon goed. Het was werkelijk de eerste keer sinds zijn komst hier dat we met het voeren begroet werden door een 'kletsende' Felise. Yes, het vertrouwen in deze rechtoplopers begint te komen!!! Dankjewel Felise: jouw affectie maakt mijn hele dag bij voorbaat goed!  

update 17 nov 2013
Ons Gijsje in het Marga-huis samen met Felise was geen succes. Er was geen oorlog of zoiets maar Felise begon zich opnieuw terug te trekken. Gijsje is dus weer bij haar bejaarde vrienden. En die mogen vandaag voor het eerst naar buiten.... Jan is volledig in zijn nopjes want Felise kwam vanochtend voor het eerst spontaan een kroeltje van hem halen!

Virtueel geadopterd door Judith Janssen vanaf 1 oktober 2013
Virtueel geadopteerd door Dhr. C.J. van Leeuwen vanaf 1 juli 2014

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu