Marga Huis - Kattenwoud

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Marga Huis

Kattenverblijven
Het Marga Geernaert huis   

Op 15 mei 2012 overleed onze grote dierenvriendin en ambassadrice, Marga Geernaert.

Marga was een heel bijzondere vrouw en buiten haar bovenmatige inzet tegen dierenleed was zij een onmisbare liefdevolle moeder, een geweldige oma en een zeer gewaardeerde vriendin. Zij wordt door ons allen heel erg gemist! Omdat we de warme gevoelens voor haar, de dankbaarheid en de herinnering aan haar op gepaste wijze in ere willen houden wordt in overleg met haar kinderen en dierbare nabestaanden getracht om een kattenhuis te realiseren wat ook haar naam zal dragen.

‘Het Marga Geernaert huis’, vernoemd naar de vrouw die ontelbaar veel dierenlevens kwalitatief wist te verbeteren en met wie wij in samenwerking dieren mochten behoeden voor een onnodige en vroegtijdige dood. Ik hoop van harte dat wij de kans krijgen om Marga, ook na haar overlijden, blijvend van betekenis te mogen laten zijn voor dieren die in opperste nood verkeren. Marga fungeerde voor ons als voorbeeld in gedrevenheid, doorzettingsvermogen en in het vinden van inventieve en creatieve oplossingen in haar strijd tegen het onnodig lijden van dieren. Maar Marga was ook de grootste en beste ambassadrice/fan die Dier en Project zich maar kon wensen!

Dier en Project beschikt over de faciliteiten om een prachtig kattenhuis te realiseren en over de benodigde ‘man en vrouwkracht’ omdat met ‘beperkte’ financiële middelen te kunnen doen. Maar ook die ‘beperkte’ financiële middelen, daar ontbreekt het ons aan. Vandaar dat we bij deze een oproep doen aan dierenvrienden om de handen ineen te slaan en om het benodigde geld bijeen te brengen. Marga verdient het om als boegbeeld, groot voorbeeld voor vele dierenvrienden, als een engel der dieren voort te blijven bestaan, ook na haar overlijden!

Draag uw steentje bij voor het Marga-Huis

Kunstenares Judith van der Wart kwam met het idee en maakte al een aantal voorbeelden. Vanaf nu is het voor bedrijven en particulieren mogelijk om met een donatie vanaf 250 euro een naamsgebonden blijvende herinnering binnen het Marga-Huis te verwerven.
De unieke, handgemaakte en beschilderde gevelstenen moeten een sierrand gaan vormen binnen ons opvanghuis wat we ter nagedachtenis aan onze aller Marga Geernaert willen realiseren.

Bedrijven, particulieren, vriendengroepen, kaartclubjes, verenigingen en creatieve fondsenwervers kunnen nu op unieke wijze een behoorlijk steentje bijdragen aan de realisatie van dit ultieme eerbetoon aan de vrouw die zich immer zo bovenmenselijk heeft ingezet voor de dieren die door ieder ander totaal vergeten werden!
Onderstaand vindt u een voorbeeld! Maar in goed overleg met Judith bestaan er veel mogelijkheden!
Els en Jan namen bij deze de vrijheid om de eerste steen te bestellen, die zal de naam Kris Wennekers dragen. Kris is de te jong overleden echtgenoot van Els, hij overleed aan dezelfde slopende ziekte die ook Marga fataal werd.Hoe te bestellen?
Na betaling van 250 euro op rekening van stichting Dier en Project te Nispen rekeningnummer ING bank 9677527 onder vermelding van gevelsteen, wordt u in verbinding gesteld met vervaardigster Judith van der Wart zodat u in overleg uw wensen voor de gevelsteen kenbaar kunt maken.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu