Mickey - Kattenwoud

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Mickey

Bewoners voor multi-adoptie

Mickey werd ter doding naar dierenarts Yvette gebracht omdat ze binnenshuis naast de kattenbak zou plassen. De dierenarts was enigszins verheugt om mede te kunnen delen dat Mickey was getroffen door een blaasontsteking en dat het euvel met medicatie te verhelpen was. Desalniettemin wilde de dame de poes toch niet meer hebben, met een verhuis in het verschiet was het waarschijnlijk toch gemakkelijker om Mickey te laten doden. Yvette zette de behandeling in met het gewenste effect en vroeg of er nog een plaatsje was binnen het Kattenwoud. Mickey is niet een echte gezellige allemans-kroelkat dus haar kansen waren elders zeer gering. Mickey is nu nog herstellende maar over een poosje zal het haar beter gaan. Waarschijnlijk een poezendametje was prima gedijt in de rust van het Kattenwoud.

update 22 oktober 2016
Mickey heeft vannacht opeens besloten om uit haar schulpje te kruipen en vriendschap te sluiten met Els. Vandaag overdag wilde ze Els nog wel eens volgen maar daar moest dan niet teveel de aandacht op worden gericht. Is goed hoor poezenmeid, neem je tijd! Want we hebben hier nog nooit eerder een poes gehad waaraan we zo duidelijk konden merken dat ze een ontzettend naar verleden met zich meedroeg.

update 27 oktober 2016
Onze gekke, bijzondere Mickey-poes heeft echt mij 'uitverkoren' om te achtervolgen. Soms staat ze gewoon bij de keukendeur op me te wachten om een stukje met me mee te lopen. Overdag mag ik haar niet aanraken maar 's nachts doet ze een kroelpoging. Arm dier, ik heb nog nooit een katachtige in de opvang gehad waaraan ik zou goed kon merken dat ze absoluut klappen heeft gehad.


Mickey is  Virtueel geadopteerd door mevr. J. Kroon vanaf November 2017

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu