4 katten ter adoptie
4 katten ter adoptie

4 katten ter adoptie

Update 18-03-2024: Muffin en Wafels zijn gereserveerd. De adoptanten hebben we gevraagd om er nog een nachtje over te slapen.

Het leven en het huis van een alleenstaande dame waren in verval geraakt. In de woning werden zelfs overleden dieren aangetroffen. De dame bleek nog 6 levende katten in bezit te hebben. Door bemiddeling van de dierenpolitie en dat zijn in onze regio echt wel toppers, konden ze vier exemplaren meevoeren. Ze kwamen bij ons in de opvang terecht. De andere twee katten bleven achter, echter wel onder toezicht en daar moeten we dan maar op vertrouwen. De vier nieuwkomers bleken hongerig, zo niet uitgehongerd. Hun parasieten werden bestreden want ze bleken erg veel wormachtige veelvraten te herbergen. Toen ze wat waren aangesterkt werden ze geneutraliseerd, gechipt en geënt. Inmiddels zijn het van gezondheid blakende knuffelkatten die graag een nieuw en schoon thuis zouden willen. Hun leeftijd is onbekend maar ze worden geschat op ongeveer 2 a 3 jaar.

Taai-taai is een gecyperde gecastreerde kater. Een flinke, uit de kluiten gewassen kerel! Heel erg lief!


Muffin is de lapjespoes, cypers met wit en een vleugje rood. Het is een hele tour om haar te fotograferen want ze wil het liefst nog knuffelen met de camera. Ze is wel van mening dat zachte liefdesbeetjes onderdeel uitmaken van de knuffelsessies. Niet erg, niet pijnlijk maar niet geschikt voor bij kinderen of mensen die dat beangstigend vinden.


Orio is een zwart met witte gecastreerde kater, de liefste clown ter wereld. Hij haalt graag rare fratsen uit maar het allerliefste knuffelt hij er lustig op los en dat bij voorkeur ook nog urenlang!


Wafels is de rode gecastreerde kater en het meest verlegen van de vier. Eenmaal zijn vertrouwen gewonnen is ook hij echter één schat van een kat maar er zal een poosje overheen gaan voordat hij zijn hartje in uw handen durft te geven.

Heeft u interesse in één van deze katten, twee kan natuurlijk ook want ze zijn super lief en verdraagzaam naar elkaar, neem dan contact met ons op. U kunt bellen met Els op 06 12483461, bij een gemiste oproep belt ze u altijd terug. Of stuur een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- en gezinssituatie vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *