Barend
Barend

Barend

Dit is Barend. Barend is niet zomaar een kater. Barend bijt, en niet zomaar een  beetje. We zijn echter wel overeengekomen dat hij dat niet in ons doet maar bezoek moet de nodige voorzichtigheid in acht nemen. Barend bedoelt geen kwaad met bijten, maar hij wordt zo graag geaaid! Helaas wil ons bezoek ook wel eens een slokje nemen van hun drinken of een andere kat aandacht geven, maar daar is Barend het niet mee eens en bijt hij snel in je vingers! Ook als je niet lekker genoeg aait…….Ook slaapt hij graag in veel te kleine mandjes.

Update 25 januari 2010
Onlangs brachten wederom vier van onze bewoners een bezoekje aan de dierenarts. Barend had een ontsteking in de keelstreek en kreeg daarvoor een injectie. De ontsteking ‘brak open’, Barend was daarmee onmiddellijk pijnvrij en Els hield de wond schoon. Dit in het geheel niet naar de wens van Barend die met regelmaat een vergeldingsactie ondernam en Els zo nu en dan eens flink op de verzorgende vingers tikte.

update 25 februari 2010
De voorjaarskriebels spelen Ben Gaaies nog steeds een beetje parten en vandaag raakte hij in gevecht met Barend, dat was dus een gevecht van twee ferme jongens onder elkaar. Het is ze geen van beiden goed bekomen want sindsdien ontwijken ze elkaar! Het zijn ook allebei een beetje nepmacho’s, veel kabaal en eigenlijk niet veel meer dan dat. Het is maar goed dat zij het Haarballennieuws niet lezen want dan werden het onmiddellijk nepmacho’s met gekrenkte ego’s….

Update 1 juni 2010
Zoals we al schreven; we hebben een paar ‘kwakkeltjes’ en om die reden verblijft ook Barend ’s nachts in één van onze megabenches. Dan is er controle over zijn eet en drinkgedrag en hij heeft rustig de tijd om het te nuttigen. Maar voorlopig sterkt hij er nog niet erg van aan.

Geadopteerd door Chrisje Doreleijers en Frans van Meer vanaf 01-09-2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *