Bowie
Bowie

Bowie

Update 23 februari 2017
Dreigend, als zwaar onweer, hing dit afscheid ‘in de lucht’. Onze vrees werd werkelijkheid, de tumor begon hem het slikken te beletten en we konden niet anders dan Bowie het leed besparen. Slaap wel lieve dankbare vriend, we hopen dat we je nog een paar mooie maanden hebben gegeven…. Dat we je het leed wat jou is aangedaan nog enigzins hebben doen vergeten.

hieronder het verhaal van Bowie:
update 23 december 2016
Kat Bowie bracht vanochtend een bezoekje aan de dierenarts. Tandpijn maakte hem het eten onmogelijk. Antibiotica en pijnstilling deden hem vanmiddag al besluiten om de gemiste maaltijd in te halen.
update 5 januari 2017
Oude Bowie, die onlangs bij ons binnen werd gebracht, moest gisteren een operatie ondergaan. Zijn gebit was té slecht om nog voldoende te kunnen functioneren. Narcose en een oude kat is altijd een groot risico. Ook blijkt Bowie een tumor te hebben boven een gisteren verwijderde tand/kies. Hij heeft gelukkig alweer wat gegeten en nu maar hopen dat hij goed zal herstellen van deze ingreep en hem nog een poosje is gegund. Het is wel een beetje sneu zicht zo met zijn opgezette aangezicht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *