Ed Bever
Ed Bever

Ed Bever

Ed, samen met zijn broer Willem, zijn door de vorige eigenaren als doodbange wezentjes afgestaan in verband met een verhuizing. In het asiel bleken ze allergisch voor metaal en mede door hun hoge leeftijd waren ze onherplaatsbaar. Op verzoek van het asiel kwamen ze hier. Ze hebben als bijnaam De Metaalmannen en de Mentalisten. Deze broers zijn altijd samen en een onafscheidelijk duo.
update 6 nov 2013
Het is niet zolang geleden, maar het lijkt nu een ver verleden….
Luttele weken geleden was er geen deur veilig, hunkerde hij nog naar lekkere hapjes en struikelde we met regelmaat over zijn liefdesbetuigingen die zich bij voorkeur op je scheenbenen richten. Maar ons boegbeeld Ed is niet meer.

Gisteravond kwam er een einde aan een heel erg lang kattenleven want onze Ed werd maar liefst 21 jaar. Ooit hier samen met zijn broer Willem (overleden 2012) gekomen vanuit het asiel Middelburg, door bemiddeling van Marga. Beiden achtergelaten in het asiel, beiden behept met een metaalallergie. Markante persoonlijkheden waaraan we heel veel herinneringen koesteren. We gaan je missen lieve Ed….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *