Felix
Felix

Felix

Alle twee werden ze eerder als zwerfkittens van de straat gehaald. Inmiddels zijn ze gezond, ze overwonnen hun grootste angsten.

Broer en zus zijn eigenlijk best wel verzot op aandacht van mensen maar ze geven dat nog niet graag toe. Ze imponeren nog een beetje maar snorren zachtjes wanneer een hand ze liefdevol streelt.
De tienerkittens Felix en Koetje verblijven al een poosje bij ons in de opvang, ze werden onbenaderbaar aangetroffen in Ossendrecht aan een drukke weg. Felix is ontzettend lief, Koetje eigenlijk ook maar die doet zijn uiterste best om dat een beetje te verbergen. We zochten adoptanten maar helaas heeft er helemaal niemand gereageerd. We kunnen ze niet eindeloos in gevangenschap binnen onze logeerkamer houden en daarom besloten we tot vroeg castratie. Ze werden gelijk gechipt, geënt en zijn helemaal klaar voor het ‘grote’ kattenleven.

Update 14 november 2014
Vandaag een definitieve beslissing genomen betreffende Felix en Koetje. Ze werden enige maanden geleden als verwilderde kittens zwervend aangetroffen nabij een drukke weg in Ossendrecht. Via Marie-Louise werd hun leventje gered en kwamen ze naar hier. Ze verbleven geruime tijd in de logeerkamer, ze werden gecastreerd, geënt, gechipt en ze blaken van gezondheid. Bovendien zijn het hele lieve en aanhankelijke schatten van katten geworden maar er waren dus GEEN adoptanten voor te vinden. Inmiddels lopen ze overdag los in het Kattenwoud en vieren ze dagelijks hun eigen kattenfeestje. Ik weet niet of u begrijpt wat ik bedoel maar het stond me opeens heel erg tegen om te moeten ‘leuren’ met de twee leukste tienerkatten van de wereld en in overleg met Jan besloten dat ze hier blijven. Ik weet het: normaal gesproken geen jonge, gezonde herplaatsbare katten in het Kattenwoud maar ik vond dat hun onrecht werd aangedaan omdat niemand ze wilde hebben… Ik wil ze graag verzorgen, vertroetelen en hier zijn ze welkom. Ze verdienen ‘het gevoel’ om gewenst én thuis te zijn. Ze blijven!

Virtueel geadopteerd vanaf november 2014 door Anne-Marie en Desiree van Iersel Hoondert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *