Jaap
Jaap

Jaap

14 febr 2014
Laat in de ochtend van 14 feb 2014 arriveerde de nieuwe kat. Tegen mijn advies in werd hij toch gesedeerd en daarom was de ziel nog helemaal niet zo goed ter been. Ze noemden hem Terror Jaap, maar voorlopig hebben wij alleen nog maar medelijden met de ziel die moeite heeft om zichzelf warm te houden en uit zijn roes te geraken. Katten knokken zich op het stressmoment zelf toch door het ‘roesje’ heen en later hebben ze er alleen maar heel veel last van… Maar goed: waarschijnlijk was er haast bij! Waar hij was kon hij niet blijven, hij was eerder geplaatst maar terug komen lopen… Met die mensen kon geen contact worden opgenomen want die verblijven inmiddels ‘weet ik veel waar’ in het buitenland en niemand die het dier nog wilde hebben. Ook het asiel niet. Dood kan altijd nog: terug niet meer… Vandaar dat we het hier gaan proberen en anders een huisje zoeken waar minder prikkels om hem heen zijn. We zien wel!

update 15 febr 2014
Kat Terror Jaap is uit zijn roes aan het ontwaken en kijkt nu vanaf het hoogste puntje van de immense krabpaal op ons neer. We zijn blij dat hij weer volledig ‘in het land der levende verkeert’ en tot op heden levert dat nog geen problemen op. We kunnen zijn leefomgeving onderhouden en de dieren om hem heen doen hem tot op heden nog niets.

Update 22 febr 2014
Ruim een week geleden kwam hij binnen als ‘Terror Jaap’. Inmiddels heet hij hier Japie want van het ‘terror’ hebben wij hier nog niets gemerkt. Komt misschien nog?

Update 17 mei 2014
Helaas hebben we deze week middels een (2e) bloedtest moeten constateren dat onze Jaap een VIFkat is. Aidspositief getest! Dat betekent voor hem en voor ons een regelrechte ramp. Hij verblijft weliswaar veilig in de kattenren van het Marga-huis maar kan hier dus nooit van relatieve vrijheid genieten.

Virtueel geadopteerd door Mevr.M.J.Tholenaars vanaf mei 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *