Jilly
Jilly

Jilly

Update 12 oktober 2016
Ten gevolge van een noodlottig ongeval waarbij onze Jilly op slag is overleden moeten wij nu leren leven met het intense verdriet om het leukste, liefste, grappigste en nog jonge poesje. Lieve Jilly, wat hadden wij graag een lang poezenleventje voor je gezorgd en van je genoten. Wat zijn het leven én de dood soms gruwelijk oneerlijk! Ook voor de bij jouw wel en wee erg betrokken virtuele adoptant Madeleine is het een schok dat je zomaar uit het leven bent weggerukt.  

Hieronder haar verhaal:
Jilly en zusje Ginger werden in mei van het jaar 2015 gevonden naast hun overleden aangereden moedertje. Ze kwamen in het Kattenwoud terecht, groeide voorspoedig op en werden samen geadopteerd. Helaas bleek de adoptant niet in staat om naar behoren voor zichzelf te kunnen zorgen en werd uit zijn huis gezet. Daardoor stonden ook Jilly en Ginger op straat. Uiteraard opnieuw welkom in het kattenwoud maar nu voor altijd. De adoptant had tegen de afspraken in tevens verzuimt om de poezenmeisjes te laten steriliseren dus namen we ook die zorg op ons. Jilly is de brutaalste van de twee en een handige inbreekster want je komt haar overal tegen.
24 maart 2016
Een man belde die vorig jaar hier twee kittens, Ginger en Jilly adopteerde. Hij moet zijn huis uit en de katten kunnen niet mee. Dus die zijn naar hier gebracht. Zijn de twee poezendames helemaal niet gesteriliseerd, dus dat is natuurlijk onze eerste taak nu. Dat kost weer geld en het is bovendien raar want een adoptant neemt die verplichting contractueel op zich. Balen, maar de diertjes kunnen er weer niets aan doen.
26 maart 2016
Ginger en Jill, de twee onlangs teruggekomen dames zijn krols. Arme dieren en waarschijnlijk moeten we nu ook even wachten met steriliseren. Ik heb eigenlijk geen idee want we neutraliseren hier altijd meteen!
10 april 2016
Dinsdag worden de poezen Ginger en Jilly gesteriliseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *