Kogeltje
Kogeltje

Kogeltje

Kogeltje
Als oude zwerver gevonden in een achtertuin in Terneuzen. Opgehaald door de dierenambulance en toen bleek deze oude kat vol met kogeltjes te zitten. Er volgde een operatie waarna hij maar ternauwernood bijkwam uit de narcose.
Enkele kogeltjes konden niet worden verwijderd maar bleken gelukkig geen belemmering, noch ongerief voor hem te veroorzaken. Na een lange herstelperiode in een bench werd deze kat herplaatst. Toen bleek hij onzindelijk en dreigde voor hem alsnog het finale-spuitje. Wij van het Kattenwoud vonden dat deze oude kat nog een aantal gelukkige jaren verdiende en op verzoek van Marga kwam hij naar ons. Inmiddels blijkt Kogeltje een schat van een kat te zijn die ook nog eens geheel zindelijk is. Bij aankomst was hij wel snotverkouden en daarom verbleef hij nog enige tijd in afzondering. Kogeltje was ook erg mager, maar hij eet gelukkig als een havenarbeider zodat ook dit binnenkort tot het verleden zal horen.

31 maart 2011
Kat Kogeltje is een lust om mee te mogen maken. De oude schat geniet met volle teugen van al het moois wat het leven hem te bieden heeft. Hij koestert zich in iedere zonnestraal en heeft al heel veel harten weten te veroveren; zo ook dat van Lenie en Sandra. Heel voorzichtig is hij ook een favoriet van Els, haar column in de Hart voor Dieren van april gaat over hem!

geadopteerd door Trudy Verhoeven vanaf 01-02-2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *