Kommes
Kommes

Kommes

Kommes behoorde toe aan een man die vanwege gezondheidsredenen in een verzorgingstehuis werd opgenomen. De vergevorderde voorbereidingen van de verhuizing werden Kommes duidelijk teveel en hij verdween. Maanden later verbleef hij opeens weer in de nabijheid van zijn oude woning en Kommes was ook weer benaderbaar. Uiteraard wel totaal ontheemd omdat er van zijn ‘oude’ vertrouwde baasje/woonomgeving geen spoortje meer te bekennen was. Kommes werd gevangen en bij ons gebracht. Wij zullen proberen om het Kommes naar de zin te maken……
Update 28 oktober 2009
Kommes heeft op een wat omslachtige manier kennis gemaakt met het buitenleven. Zijn eerste dag in vrijheid bracht hij door in een boom. Hij koos daarvoor juist een boom die geworteld staat in het domein van de enige niet katproof bevonden hond die Els in het bezit heeft; en dat is niet slim! Alhier betekende het een kleine volksverhuizing want Els moest er niet aandenken wat er gebeurd zou zijn als Kommes uiteindelijk de boom had verlaten terwijl de hond in afwachting van zijn komst onder de boom was gestationeerd! Kommes is door alle commotie nog steeds een beetje van slag. Het domein van de niet gehele katproof hond moet dus nog beter worden beveiligd tegen ‘inbrekende’ katachtigen!
Update 25 december 2009
Het is winter in het Nispense kattenland! Er zijn katten die het geweldig vinden, er zijn katten die het werkelijk verafschuwen. Maar hoe dan ook; ze lijken er weinig onder te lijden. Jeroen heeft vlak voor aanvang van de grote kou nog extra voorzetramen geplaatst in het achterste tuinhuis. Kat Kommes was er zo blij mee dat hij daar onmiddellijk opnieuw permanent zijn intrek heeft genomen maar gek genoeg is Straatje uit eigen beweging verhuisd.
Update 9 januari 2010
Kommes ontpopt zich hier van verlegen jongen tot een ontzettend lieve kroelkat; een feestje om voor hem te mogen zorgen!
Update 25 september 2011
Kat Kommes raakt verschrikkelijk in de klit en krijgt daar nu zelfs medicatie voor. Hopen dat zijn haar binnenkort een beetje beter gaat zitten.
Update 18 oktober 2013
Helaas is onze Kommes vannacht in zijn slaap overleden. Jantien vond hem in de kattenkamer met de kattenflat. Hij lag zo ‘mooi’ op zijn dekbedje te slapen en pas bij een aaitje bleek hij van ons heen te zijn gegaan.  Vandaag vond Kommes zijn laatste rustplaats daar waar hij zo welkom was en waar hij zo heeft kunnen genieten van alles wat het leven aan een voormalig ongewenste kat te bieden heeft. Slaap wel, lieve Kommes! Het was een voorrecht om nog een aantal jaren voor je te mogen zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *