Lookie
Lookie

Lookie

Keihard gevochten: toch verloren! Vanavond om 20.35 uur hebben we onze lieve Lookie moeten laten gaan! Hersenfalen leek onder controle maar is uiteindeijk toch fataal gebleken….
Rust zacht kleine lieve Lookie.
HIeronder leest u het verhaal van Lookie:

Update 22 augustus 2016
Zojuist Lookie naar de dierenarts gebracht. Hij is opgenomen met waarschijnlijk een hersenvliesontsteking. Even duimen en kaarsjes branden, de eerste uren zijn cruciaal!

    **********************
In verband met het overlijden van Marga Geernaert, onze Zeeuwse ambassadrice, heeft het Kattenwoud er een nieuwe permanente bewoner bij. Lookie werd door Marga ooit met de fles grootgebracht en groeide liefdevol op. Het diertje had altijd al wat ongewenst plasgedrag maar Marga zelf nam deze probleempjes voor lief en hanteerde gewoon wat vaker de dweil. Gedurende de ziekte van Marga werd het plasgedrag van Lookie frequenter en om de noodzakelijke hulp die Marga gedurende haar ziekte nodig had te ontzien kwam Lookie naar het Kattenwoud. Helaas is Marga ons op 15 mei ontvallen en in overleg met haar kinderen is besloten dat Lookie bij ons blijft wonen. Lookie is een schat van een kat maar beschikt wel over een gevoelig kattenzieltje. Hij werd onmiddellijk virtueel geadopteerd door Els.

Update 10 februari 2013
Kat Lookie kampte ook met een hardnekkige verkoudheid en ook hij mocht diverse keren mee op visite bij dierenarts Sofie.

Update 3 augustus 2014
Lookie heeft ontstoken tandvlees, dus die kreeg een injectie en er waren nog wat controles op onschuldige ‘kwaaltjes’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *