Mambo
Mambo

Mambo

9 juli 2013, vroeg uit de veren want onze nieuwste bewoner moest al om 9 uur bij dierenarts Sofie zijn.
Mambo, door Maruja eigenlijk Rambo genoemd maar hij pleegt eerder een dansje dan dat hij een gevaarlijke pose aanneemt. We gaven er dus een wat zachtaardige draai aan. Vanochtend getest, geënt, gechipt en gecastreerd. Alles goed verlopen en we hopen ook spoedig verlost te zijn van zijn verschrikkelijk penetrante katerlucht, want dat is niet te harden! Mambo is gewoonweg een dotje, door voormalige eigenaar ongecastreerd op straat geflikkerd en dan mag je het als kat gewoonweg maar uitzoeken en of je welkom bent waar je, gedreven door hormonen, uiteindelijk uitkomt is maar zeer de vraag. Uiteindelijk kon Mambo nergens meer terecht. Ed en Maruja hebben Aidskatten en daar mag een niet geinfecteerde kat natuurlijk niet mee in contact komen. Mambo mocht naar hier! Vandaag werden dus de noodzakelijke medische voorbereidingen getroffen voor een lang en gelukkig kattenleventje.
Update 16 juli 2013
Mambo verblijft momentel in de buitenren bij Wonga en de kat met 3 pootjes.  Hij heeft het al helemaal naar zijn zin en ligt heerlijk in 1 van de grote manden aan de wand. Zo kan hij alles goed overzien.
Update 19 mei 2015
Ten gevolge van een noodlottig ongeval is heden Mambo/Rambo overleden.  Lieve kleine, anderzijds grote Rambo/Mambo je zult gemist worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *