Max
Max

Max

Max was afkomstig uit het asiel. Had een mysterieuze huidaandoening, een gruwelijke hekel aan honden en was al op leeftijd. Volgens het asielboekje is Max 16 jaar geworden. Slaap wel heel bijzonder poezenbeest wat zelfs onze Kika de stuipen op het lijf kon jagen… We zijn blij dat je nog een aantal jaren hebt mogen genieten in het Kattenwoud.
lees hieronder het verhaal van Max:
Bewoner sinds 24 oktober 2013
Max is één van de vier bejaarde katten die redelijk kansarm in het asiel te Walcheren verbleven. Zodra wij een beetje plaats hebben denken we graag aan de katten die te lang en vrij uitzichtloos in een asiel verblijven. Simone van asiel Walcheren neemt daarbij dan ook nog graag de kans te baat en vraagt op de valreep of er nog net eentje meer bij kan. Gelijk heeft ze, want iedere kat die weer een goed plaatsje heeft is weer mooi meegenomen. En zodoende arriveerde hier vandaag Gijs, een mooi dameslapje van 18 jaar die het veld moest ruimen vanwege een verhuizing van haar eigenaresse. Rode Tommy is maar liefst 20 jaar en hij moest weg omdat er op die leeftijd nu eenmaal wel eens iets naast de kattenbak beland. En rode Max kwam ooit samen met Boerboel Milan in het asiel terecht. Milan is inmiddels in het asiel overleden en Max kampt met huid en longproblemen…. Bink is een 15 jarige schat van een kat maar werd door aspirant adoptanten steeds over het hoofd gezien in het asiel. Kom op oudjes: we gaan er hier nog een mooie tijd van maken!

Update 17 nov 2013
Vanochtend ging de deur dus open. Hun huis werd grondig schoongemaakt waarbij ik nog een keer goed weg kwam omdat Tommie zich ergens had verstopt waar ik hem niet had verwacht en dat kwam me bijna op een hele behoorlijke haal in mijn gezicht te staan. Maar goed: de deur staat open, Gijs is op verkenning en drie ‘helden op sokjes’ bekijken vanuit een hoekje hoe het er hier buiten aan toe gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *