Misha
Misha

Misha

Mitchie (Misha), een oudere poezendame die in het verleden toebehoorde aan een oudere mevrouw waarmee dit verlegen poezenmeisje een prima band onderhield.
Haar vrouwtje overleed en haar baasje verhuisde naar een bejaardentehuis waar poezen niet welkom zijn. Ze was een beetje onder de indruk van alle drukte en tumult die zij heeft moeten doorstaan. Mitchie wilde graag in haar eigen tempo wennen aan alles en iedereen die zich nu opeens om haar bekommeren. Ze was gewoon een lief poezendametje op leeftijd die wij nog veel langer hadden willen verwennen!
31 oktober lag poes Misha op een voor haar vreemde plaats. Even hondje Gipsy binnen gedaan en op nadere inspectie uit maar toen was Misha verdwenen. Tussen de middag ben ik weer met één van onze honden naar haar gaan zoeken. Ik vond haar liggend in het bos en scheurde met piepende banden naar de dierenarts. Die kon helaas niets anders dan vaststellen dat ze stervende was, we hebben haar laten vertrekken… Potverdorie! Je houdt hier rekening met een paar ‘kwakkeltjes’ die onafgebroken in de watjes worden gelegd en onze oude Misha trekt er zomaar snel tussenuit.
Misha genoot hier nog met volle teugen van al het moois wat het Kattenwoud te bieden heeft aan voormalige boerderijkatjes…. We hadden haar graag nog wat langer bij ons willen houden.
Slaap zacht lieve Misha, we zullen je missen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *