OmaPoes
OmaPoes

OmaPoes

Update 13 oktober 2016
In de late namiddag is Oma-poes op 18 jarige leeftijd in haar slaap overleden. Slaap wel Oma! We zijn blij dat we je nog een mooie oude poezendag mochten bezorgen.
Oma heeft niet zo heel erg lang bij ons gewoond maar ze kwam op hoge leeftijd in het asiel terecht en op verzoek van het asiel kwam ze bij ons. Ze heeft nog een poosje mogen genieten van al het goede wat het Kattenwoud aan haar te bieden had. Er kwam een ‘zacht’ einde aan een lang kattenleventje.

Hieronder haar verhaal:
Dan ben je 17 jaar oud en kom je in het asiel terecht. Iedereen doet erg zijn best maar een beetje knorrigheid kan jou niet worden ontzegd en niet echt kwalijk worden genomen. Dat maakt de kans op een liefdevol thuis miniem en dan vraagt het asiel of je hier jouw levensavond mag doorbrengen. Omdat haar naam zo ‘veelzeggend’ Poes was hebben wij er maar Oma-poes van gemaakt. Zij vindt het allemaal best. Lekkere hapjes, met rust gelaten worden door soortgenoten en zelf bepalen of én wanneer er een mens aan je zit. Oma-poes is welkom in het Kattenwoud want dat is absoluut één van die dieren waarvoor wij er altijd proberen te zijn. Na 17 jaar trouwe dienst als huiskat verdien je immers beter dan je leven te slijten binnen het asiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *