Piano
Piano

Piano

Piano scharrelde als kitten al lang eenzaam rond in de bossen. Een dierenvriendin zag haar zo nu en dan maar kon haar niet pakken. Op een avond bleek Piano opeens in haar kippenren te zitten. Ze vroeg het Kattenwoud om goede raad. Piano werd gevangen en mocht bij haar binnen wonen. Eerst wennen in een grote bench. Maar Piano weigerde te wennen en bleef een verwilderd kittentje. Het enige wat haar leek te kalmeren was het pianospel van de zoon des huizes. De link met de naam van het zwart/witte diertje was toen snel gelegd. Uiteindelijk verhuisde Piano naar het Kattenwoud alwaar Twin als haar idool en grote voorbeeld fungeert! De weg is nog lang maar wanneer ze ooit nog eens zo dol wordt op mensen zoals ze op Twin is; dan lopen wij hier het gevaar om compleet door haar omver gekroeld te worden. Want met haar allesoverheersende liefde voor haar grote vriend gooit ze hem zo nu dan gewoon tegen de vlakte.

update 13 maart 2012
Tot slot willen we nog even onze Benjamin Piano onder de aandacht brengen. Ook weer zo’n lief onschuldig vondelingetje wat die grote mensen toch maar vreselijk eng vindt. Oké, ze zorgen dan wel voor z’n hapje en drankje op z’n tijd, maar verder is het maar niks. Gelukkig heeft Twin zich weer opgeworpen als grote vriend, vertrouwenspersoon en opvoeder van kleine Piano en begint bij Piano nu langzaam het besef te komen dat je die grote enge mensen best wel een beetje kunt vertrouwen. Al gaat er voorlopig nog niets boven een stoeipartijtje met Twin. Waarbij Twin hem natuurlijk altijd laat winnen, maar dat is dan met een hele goede reden, want dat is weer goed voor Piano’s zelfvertrouwen. Kijk en dat is nu kattenlogica !

Update 1 april 2012
Kleine Piano is ook al niet zo klein meer. Ze begint al aardig krolse geluidjes te maken. Dus vandaag of morgen zal ook Piano Dierenarts Sophie even met een bezoekje gaan  vereren en kan ze daarna eindelijk veilig en vrolijk de grote wereld in. Waarschijnlijk in de schaduw van Twin die haar ongetwijfeld alles zal laten zien.
geadopteerd door Diana de Graaf vanaf 01-01-12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *