Poetin
Poetin

Poetin

Helaas is onze Poetin overleden op 9 januari 2024.
Lieve unieke Poetin, rust zacht.

Poetin doet zijn naam eer aan. Hij regeert met harde hand, of beter gezegd, met ijzeren poot! Een voormalige asielkat die menig mens wist te verwonden.

Er was vanuit de asielgelederen wel iemand die dacht de klus te kunnen klaren maar ook die kwam er snel van terug. Vanuit het asiel werd nog één poging ondernomen om Poetin toch het leven te kunnen gunnen onder omstandigheden die voor hem en zijn directe omgeving te doen waren. Poetin kwam naar hier en ook wij hebben wel eens met de handen in het haar gezeten hoor, veelal met bloedende handen. Absoluut geen lieverdje! Bij de bange dieren weet je op voorhand waar je aan toe bent. Poetin ‘pakt’ je in, je laat je overhalen om hem aan te halen en dan slaat hij toe! Vachtverzorging, parasietenbestrijding en meer van dat soort noodzakelijke ‘kwaad’, het is en blijft een hele toer om hem daarin te kunnen voorzien. Langzaamaan gaat het iets beter want binnen ons dagelijks leven hoeft Poetin natuurlijk ook helemaal niets te doen wat hem niet voor de volle 100% past en dat scheelt.

Toch blijft het oppassen, vooral met bezoekers want hij begroet ze bij voorkeur al op het parkeerterrein om net te doen alsof hij de leukste, liefste, meest aaibare kat is die het Kattenwoud rijk is om vervolgens genadeloos toe te slaan. En dat laatste doet hij letterlijke en figuurlijk!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *