Reva
Reva

Reva

Reva was een straatkat die zwervend en wel al een aantal malen kittens had gekregen. De buurt werd het nu een beetje beu en Reva werd samen met haar met 6 kittens gevangen en bij kattenvriendin/kittenopvang Rentia van der Vaart afgegeven. De kittens vonden op termijn een huisje maar voor de lieve, maar wat schuwe, Reva was er geen gegadigde. Rentia liet haar steriliseren, enten, testen en behandelen tegen vlooien en wormen. Desondanks was er nog steeds niemand die zich over Reva wilde ontfermen en een andere ‘kattenvriendin’ opperde zelfs dat het beter was om haar te euthanaseren.
Reva mocht bij ons komen wonen. Het gaat haar goed, ze went aan ons. Ze is wat wij noemen, lief maar voorzichtig en dat zal zijn oorsprong wel in haar verleden vinden. We zijn blij dat we voor haar mogen en kunnen zorgen.

update 26 augustus 2012
Reva, de voormalige ‘meervoudige zwerfmoeder’ nu gesteriliseerd en sinds kort hier woonachtig, doet het buitengewoon goed. Ze is op haar gemak, veel minder bang en ze komt al een beetje aan.

update 7 oktober 2012
Isha, Polleke, Willeman en Reva verhuisden vanuit de kattenren voor een paar dagen naar de kattenflat. Vandaar uit verkregen zij na een paar dagen gewenning hun relatieve vrijheid binnen het Kattenwoud en Els kan niet anders dan concluderen dat ze dat fantastisch vinden! Alsof ze hier al jaren rondlopen en volop genieten van al het moois wat wij hen te bieden hebben. Reva is een voormalig meervoudige zwerfmoeder, die na sterilisatie en resocialisatie een hele lieve, benaderbare, bloedmooie, zwarte poezendame is geworden.

Geadopterd door Piet en Hennie Brouwer vanaf 1 augustus 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *