Sientje
Sientje

Sientje

In juni werd er een overleden man gevonden in zijn huis in Middelburg. In eerste instantie leken de omstandigheden verdacht en een groot onderzoek volgde. De overleden man bezat twee katten die gedurende lange tijd ook nog eens in de woning moesten verblijven i.v.m. het politieonderzoek. Uiteindelijk waren Sientje en zwarte bejaarde Gabber in het asiel beland. Kattenwoudambassadrice Marga had zielsmedelijden met hen en zocht een plekje voor de kansarme dieren. Ze kwamen naar hier.
Sientje onderging vrijwel onmiddellijk een operatie aan een oude wond waaruit weefsel puilde. Na hun gewenningsperiode lopen ze nu al vrij en blij door het Kattenwoud en het zijn aangename en dankbare bewoners.

Update 25 september 2011
Sientje heeft een speciaal plaatsje in het hart van Els weten te veroveren want deze slimme poezendame komt Els iedere avond rond voedertijd ophalen omdat ze dan echt naar eigen huisje en poezenbedje gebracht wil worden. Haar wacht dan een paar extra kroeltjes en een bijzonder smakelijke maaltijd.

Update 25 maart 2013
Binnen het Kattenwoud worden voorbereidingen getroffen voor de bouw van het Marga-huis. Ook zijn er verbouwingen betreffende de hondenunits en poes Sientje bleek daar niet erg van gecharmeerd te zijn… Zij zat stilletjes weggekropen in een kattenkrabpaal alwaar Els haar uit heeft gehaald om gedurende de verbouwing maar lekker veilig in de Kattine te verblijven! Ik schreef het al eerder; de Kattine is een grote aanwinst voor iedereen.

Update 27 november 2014
Poes Sientje woont in onze Kattine, de lieve schat is zo dement als ‘de draaideur bij het postkantoor’ maar dat deert haar voor geen meter. Ons ook niet, behalve wanneer zij de weg naar de kattenbak eens verwart met de zitting van de bank.

13 oktober 2015
Onze lieve, oude, beetje demente Sientje werd vanochtend getroffen door een herseninfarct. Samen met dierenarts Ingrid hebben we nog keihard geknokt voor haar leventje maar onze Sientje besloot vanmiddag voorgoed haar oogjes te sluiten. Lieve Sientje, slaap wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *