Tommy
Tommy

Tommy

Op zondag 9 augustus werd hij door vrienden van stichting Dier en Project op straat gevonden! Hij had honger, stikte van de vlooien en zijn gezondheid liet te wensen over. We werden gebeld en gelukkig hadden we nog een plekje beschikbaar. Zijn honger werd gestild, zijn parasieten bestreden en zijn kwaaltjes behandeld. Hij kreeg van zijn ‘redders’ de naam Tommy. Tommy is het meest aanhankelijke kittentje wat een mens zich maar kan bedenken.Natuurlijk heeft hij nog wel wat zichtbare mankementjes, hij is erg mager en heeft een aantal vreemde ‘wondjes’ op zijn hele lange staart. Tommy beschikt over een apart stel grote oren en een bijzonder krachtige ‘spinmoter’. Wij waken over zijn gezondheid en intussen vermaakt Tommy zich hier prima. Vooral over de ‘roomservice’ is Tommy zeer te spreken!

Update: 23-08-2009
De kleine kitten die hier op zondag 9 augustus werd binnengebracht en van zijn vinders de naam Tommy kreeg herstelde naar behoren van zijn verkoudheid is in inmiddels een gezonde ‘raddraaier’ geworden. Zijn wormenbuikje heeft nu prachtige gestroomlijnde contouren, hij is vlooienvrij en hij verblijft sinds zaterdag 22 augustus bij Chantal en Jeroen in huis. Tommy denkt zelf namelijk dat hij al heel groot en sterk is maar de veiligheid voor kleine kittens is hier natuurlijk niet optimaal! U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van zijn escapades en belevenissen. Tommy is momenteel een gelukkige kitten; hij heeft twee bewegende krabpalen in huis die ook nog eens met regelmaat een blikje voor hem opentrekken en die twee bewegende krabpalen (Jeroen en Chantal) zijn ook nog eens vereerd dat ze als zodanig mogen fungeren. De andere poezen van Jeroen en Chantal hebben er een kleine plaaggeest bij……………

Update 13-09-2009
Ook met Tommy gaat het erg goed. Deze tijgerkitten is al helemaal ingeburgerd bij Chantal en Jeroen, maar gaat toch nog graag zijn eigen weg. Zo ligt meneer het liefst 24 uur per dag op bed en heeft hij zowaar een speciaal vriendinnetje Uk. Uk is ook nog een jong poesje en deze 2 bengels sjezen met elkaar door heel het huis om vervolgens uitgeput naast elkaar op bed in slaap te vallen, wat weer erg op de lachspieren van Chantal en Jeroen werkt.

Update 25 januari 2010
Onlangs brachten wederom vier van onze bewoners een bezoekje aan de dierenarts.
Tommy, alias Dabber, werd afgelopen week gecastreerd. Alles goed verlopen maar castratie/sterilisatie van de dieren blijft nu eenmaal een noodzakelijk kwaad.

geadopteerd door Wilfried en Annelies per 01-09-2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *