Update 10 juli 2017
Update 10 juli 2017

Update 10 juli 2017

Vanochtend naar Sofie. Kat Farao kreeg twee injecties en onderhuids vocht toegediend. Poes Joy kreeg langwerkende antibiotica middels een injectie en gedroeg zich als een ware idioot. Bij de rode broeder met schildklierproblemen werd bloed afgenomen om de medicatie opnieuw in te kunnen stellen.

Tot mijn ontsteltenis stond de meneer met de plassende kat daar opeens en hij vertelde dat hij had begrepen dat hij de kat deze ochtend aan dierenarts Sofie mocht overhandigen en dat ik hem dan mee zou nemen. Natuurlijk niet want ik had hem duidelijk gezegd dat ik met Sofie zou overleggen en hij vroeg me toen nog wanneer er duidelijkheid was wanneer de kat overgedragen zou kunnen worden. Het was een man met een gezond verstand en een grote auto, hij had mij echt niet verkeerd begrepen! Ik voelde me ontzettend voor het blok gezet. Bovendien heeft hij de kat laten chippen en is verdwenen zonder de entingen en het testen te betalen. De onenigheid liep nogal hoog op. Hij vertelde me ook nog dat het best zielig was voor de kat dat hij hem niet meer binnen liet, dat hoef je mij echt niet te vertellen. We hadden hem natuurlijk de kat mee terug kunnen geven maar drie keer raden wie dan de dupe zou zijn geworden. Kat Kees is hier, zo ook de kosten voor hem en zijn voormalige eigenaren zijn waarschijnlijk met vakantie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *