Update 16 maart 2017
Update 16 maart 2017

Update 16 maart 2017

Coco werd zwervend aangetroffen en zij bleek zwaar verminkt. Vermoedelijk heeft zij accuzuur binnengekregen en dat heeft haar gehemelte onherstelbaar beschadigd. Maandenlang kreeg Coco intensieve medische zorg in het asiel. Coco is pijnvrij, heeft absoluut lol in haar leventje maar als zij zich wast wordt ze er eerder smeriger door dan schoner van… Dat mag voor haar de pret niet drukken. Op dit moment krijgt ze homeopathische druppeltjes en speciale brok. Op verzoek van het asiel verblijft Coco nu in het Kattenwoud.

Een zeer gewaardeerde medewerkster van het asiel te Walcheren trok zich altijd het lot van de onherplaatsbare katten aan en nam er destijds een aantal liefdevol op in huis en hart. Bonnie verbleef inmiddels 14 jaar op dit speciale adres maar helaas werd haar speciale mensje ernstig ziek en ze overleed afgelopen nacht. Bonnie is inmiddels 16 jaar en nooit helemaal bekomen van haar verleden, haar zwerversbestaan. Op verzoek van het asiel verblijft Bonnie bij ons en ze mag in het Marga-huis haar oude dag slijten. Zelf vindt ze dat op dit moment nog helemaal geen pretje maar het is voor iedereen in de directe omgeving van haar voormalige verzorgster een uitermate trieste tijd. Met Bonnie komt het wel goed, het is een kwestie van wennen aan de nieuwe situatie.

Onze Sari verblijft nog bij dierenarts Sofie. Alle bloeduitslagen zijn binnen en daar deugt niet heel veel van alleen is de achterliggende oorzaak niet te traceren. Vanavond wordt er wederom een echo van haar buik gemaakt en omdat haar bloed zo ‘dun’ is krijgt ze ook hartmedicatie om haar hartje te ondersteunen. En gek genoeg doet de kleine schat het eigenlijk best goed. Ze eet, drinkt, plast en poept. Ze is beweeglijk en tracht al om de aansluiting van het infuus te verwijderen. Zonder tegenbericht haal ik haar morgenochtend om 9.30 uur op en dan komt de kleine poezenpoppendame lekker terug naar huis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *