Update 16 november 2017
Update 16 november 2017

Update 16 november 2017

Ik maak me een beetje zorgen om Jo-An, ze knapt niet heel er hard op na de zware sterilisatie en wil ook nog niet eten. Als het morgenochtend nog niet beter gaat bezoek ik met haar dierenarts Sofie even voor de zekerheid. Gisteren werden we dan ook nog totaal onverwachts geconfronteerd met het overlijden van onze oude Tommy. Een pracht leeftijd en een barmhartige dood maar wel weer een afscheid. En juist op zo’n moment besluit ons ‘zorgenkindje’ Miep dat ze best even samen met mij op de bank wil zitten. Natuurlijk op veilige afstand maar toch… ik zie het als een belangrijke stap naar een toch nog gelukkig leven binnen onze Kattenwoudfamilie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *