Update 17 augustus 2017
Update 17 augustus 2017

Update 17 augustus 2017

Dierenarts Sofie, die gelukkig weer terug was van vakantie, heeft Evil-lientje gisteren nader kunnen onderzoeken zonder roesje. Urine getest, absoluut een blaasontsteking. Naast de langwerkende antibiotica heeft ze ook een pijnstiller gespoten en inmiddels is onze Evil-liente alweer haar eigen ‘vrolijke’ zelve.

Vanochtend belde er iemand die een kittentje heeft gevonden. Ze proberen er al een paar dagen zelf voor te zorgen maar moeder en dochter zijn al behoorlijk toegetakeld door het kleine ding. We gaan proberen of wij er iets mee kunnen maar eerst even een bench ‘wilde-kitten-proof’ maken.
Nique heeft vandaag ook een jonge kat gevangen in de vangkooi. Morgen volgt neutralisatie en wellicht ook even proberen of die nog enigszins te socialiseren is.

Morgenmiddag komt dierenarts Sofie hier want er is een hele waslijst met dieren die haar aandacht behoeven. Bruno moet een toverspuit voor zijn bewegingsapparaat. De twee nieuwe katachtige bewoners moeten uiteraard ook worden nagekeken. Falco moet gechipt worden en Evil-lientje krijgt morgen nog een pijnstillend prikje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *