Update 18 maart 2017
Update 18 maart 2017

Update 18 maart 2017

Tot ons onuitsprekelijke verdriet is Sari vannacht om 2.05 uur overleden. Haar bloedbeeld was desastreus en de achterliggende reden daartoe is en blijft waarschijnlijk geheel onduidelijk. Sari is gisterochtend naar huis gekomen vanuit de dierenkliniek. Na afkoppeling van het infuus aldaar ging ze al snel achteruit. Omdat ons poezenpoppenmeiske geen pijn leed besloten wij om haar dichtbij ons te houden. Sari bracht haar laatste uren door op een zachte deken, omringd met kruikjes en op de bank tussen Jan en Els in. In een soort van comateuze toestand heeft zij in alle rust om 2.05 uur het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld. Slaap wel heel bijzonder lief meiske, wat zal je gemist worden….
En niet alleen door ons! Want Sari leefde in vele harten. Ze werd niet alleen op handen maar ook op schouders gedragen. Ons ‘papagaaitje’ Sari deed namelijk niets liever dan bezoek verrassen met een welgemikte sprong op de schouder om zich vervolgens zo lang als maar mogelijk was, rond te laten dragen vanaf grote hoogte. Onze Sari vond haar laatste rustplaats in het Kattenwoud, daar waar ze zo graag was en daar waar zij zo geliefd was! Voor altijd bij ons….

Sari was in het Kattenwoud een Multi-adoptiekatje. Wat dat betreft zal poes Mickey haar status overnemen, mits haar virtuele adoptanten zelf aangeven anders te wensen.

Door de komst van Bonnie verblijf ik dan net wat vaker in het Marga-huis want je wilt zo’n zieltje dan toch zoveel als maar mogelijk op haar gemak stellen. Volgens mij weet Bonnie mijn verwoede pogingen nog niet heel erg te waarderen maar dan krijg je weer opeens waardering vanuit een heel onverwachte hoek. De oude Schoolpoes gaf aan mijn gezelschap wel erg op prijs te stellen. Lief, beetje gek, oud besje… Wie had dat nu ooit gedacht!
Dana bracht Coco en Bonnie naar hier en dat is altijd weer even een gezellig momentje.

Poes Coco doet het bijzonder goed, ze lijkt het erg naar haar zin te hebben. Ze drinkt wel erg veel maar ik zal eens navragen bij het asiel want met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is haar bloed veelvuldig nagekeken en op afwijkingen die dorst veroorzaken gecontroleerd. Misschien dat de toegediende medicatie wel dorst verwekkend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *