Update 20 april 2017
Update 20 april 2017

Update 20 april 2017

Bij thuiskomst bleek ook dat poes Bonnie het één en ander had gegeten en veel had gedronken. Hoe mooi kan een avond zijn? Want ik hield waarachtig mijn hart een beetje vast omdat ik niet echt geloofde in enig herstel. Maar met een heerlijk keuzemenu voor haar prachtige poezensmoeltje kon ze toch niet meer weigeren en ze is begonnen met eten.

Vanmiddag hebben wij haar met grote bench en al vanuit woonkamer in de Kattine gezet. Daar is het redelijk rustig, warm en huiselijk. Ik ben werkelijk zo blij als een kind want ik hoop dat dit poesje na het overlijden van haar mensje toch nog een paar maanden mag genieten en bij ons mag blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *