Update 24 juni 2017
Update 24 juni 2017

Update 24 juni 2017

In de Kattine voer ik de katten. Geen Kitty! Ik zoek en roep. Helemaal niets. Bijna in paniek vergewis ik me van het feit dat ze niet weg kan zijn. Alle ramen en deuren zijn gesloten. Dan zie ik dat de provisiekast een heel klein stukje openstaat. Maar ik zie ook daarin geen Kitty. Ik laad de kast leeg, niets gevonden. Jan geroepen en die is slank genoeg om helemaal in de kast te kruipen. Er staat een kast in de kast en daar zit madam op haar gemakje achter. Gewoon heel relaxed maar niet van plan op er achter vandaan te komen. We weten zeker dat ze er wel uit kan maar niet wil. Blijf dan maar even zitten hoor heerlijk eigenwijsje. De Kattine blijft op slot…

Toen we laat in de middag terug thuiskwamen was Kitty uit de kast gekomen. Ze had waarschijnlijk gewoon trek want zonder de normaliter gewenste kroelsessie liep zo zomaar haar bench in. Ze heeft een lekkertje gehad en daarna mocht ze direct weer vrij rondlopen maar wel met de kastdeur volledig gesloten.

Wolfje doet het goed na haar sterilisatie. Eerder deze week werd kater Huub de stinkerd gecastreerd en van verdere zorg voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *