Update 24 november 2017
Update 24 november 2017

Update 24 november 2017

Gister/vandaag rond middernacht vond ik Jo-An wat minder ‘happy’, desalniettemin wilde ze wel wat eten en drinken. Toch besloten om een klein beetje pijnstilling bij te geven. Vannacht rond de klok van vier was haar rechtervoorpootje opgezwollen en volgens mij kwam dat door de verbandconstructie dus haar voorpootje daarvan ontdaan. Vanochtend om 6.30 uur wilde ze niets hebben dus haar een beetje krachtkat gegeven. Straks even naar Sofie bellen of we het verband misschien even moeten checken. En daarmee bedoel ik haar rolladenetje, niet de verbandrol op de wond zelf.

Poes Jesse verraste mij halverwege de nacht met een overleden muisje. Zij zo trots als een pauw, ik iets minder blij. De honden hier binnen haten nachten zoals deze waarin ik als een soort zombie door het huis dool. Ze willen eigenlijk liever niet gestoord worden gedurende hun schoonheidsslaapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *