Update 27 mei 2017
Update 27 mei 2017

Update 27 mei 2017

Poes Kitty loopt nu ’s nachts los in de Kattine en vanochtend kon ik haar nergens vinden. Je weet dat ze er moet zijn maar ziet haar niet en dan raak je toch een tikkeltje in paniek. Lag ze heerlijk op een eetkamerstoel te pitten en ze had de hoek van het tafelkleed om over zich heen getrokken. Geen trek in haar ontbijtje dus ook niet terug de bench in. Dan blijft de Kattine-deur op slot want ik moet er niet aandenken dat iemand hem per ongeluk open laat staan. Ik had deze ochtend nog een lijst vol opdrachten die ik allemaal af moest werken! Anja deed de dierenkamertjes dus dat was helemaal top. Laat in de ochtend had Queen Kitty wel trek in een uitgebreide kroelsessie en daarna ging ze voor een dutje de bench in.

Ik heb nog twee certificaten uitgeprint, gelamineerd en op de post gedaan. Er werd wederom voer geleverd, geschonken door Anne-Marie en Désiree. Waarvoor oneindig veel dank! In de middag kreeg Jethro zijn Rabiës enting zodat hij nu weer helemaal in orde is met al zijn entingen. Astrid kwam voer ophalen voor Vigo.

Poes Bonnie doet het eigenlijk heel erg goed op dit moment. Poes Coco, ons eigen olievlekje, mag nu af en toe naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *