Update 31 augustus 2017
Update 31 augustus 2017

Update 31 augustus 2017

update 31 aug 2017
Beetje spannende dag vandaag. Nooortje gaat naar dierenarts Sofie voor de operatie aan haar oortjes en onze lieve oude Sam mag even mee vanwege een open wond aan de buik.

Zo, zit ik ongelooflijk te balen zeg! De operatie van No-oor kan geen doorgang vinden. Het randje van de oren is stuk waardoor er geen hechtingen in zouden kunnen houden en daarom wil ze eerst de randen laten genezen.. Ik geloof er niet zo in want volgens mij genezen de randen niet en krijgen we uitsluitend minder houvast voor de hechtingen maar helaas heb ik geen zes jaar diergeneeskunde gestudeerd en moet ik me neerleggen bij het oordeel van degene die dat wel hebben gedaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *