Update 9 mei 2017
Update 9 mei 2017

Update 9 mei 2017

Wolfje is weer terug naar haar oude stekkie in één van de achterste kattenkamers. Uiteraard verblijft ze ook daar in afzondering. En het kunststof tuinhuisje naast het schuilhok van Blond en Canau was veel beter maar zodra daar de zon opstaat, véél te warm.

Oude Gijsje mocht niet meer eten van één van de rode broeders. Tenminste: dat dachten we want sinds we de oude dame verhuist hebben naar de Kattine loopt ze daar zo’n beetje knorrig te doen tegen iedere soortgenoot die ook maar in haar buurt komt.
Bonnie’s kleedje moest verschoond worden en dan vind ik het werkelijk zo sneu dat ze daardoor nog steeds in paniek raakt…

En Kitty…. Die vindt het hier helemaal geweldig!

In deze vaak voor de dieren snoeiharde wereld werden wij de afgelopen week diep geraakt door de liefde van vele voor een (zwerf)kat! De niet aflatende zoektocht, het verdriet en de paniek van haar vaste verzorgers. Kitty is terecht en dat maakt ons allen ongelooflijk gelukkig. Maar nu is het ook tijd dat we tot ons door mogen laten dringen hoe bijzonder het allemaal is geweest en hoeveel lieve mensen zich zo tomeloos hebben ingespannen en zorgen hebben gemaakt. Lieve verzorgers, (waaronder onze eigen onvolprezen Crea-Bea) en vrijwilligers van Dier en Project/Kattenwoud. Jullie hebben het onmogelijke gepresteerd. Jullie, allemaal samen, hebben niet alleen Kitty gered maar ook mijn (dieren)wereld een stukje mooier gemaakt. Want ik geloof, ik geloof, ik geloof… in ons allemaal samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *